SIKRING AF ERHVERV

Hvert år bliver der begået mere end 30.000 indbrud i danske butikker og erhvervsvirksomheder, der bl.a på grund af udbredelsen af letomsætteligt edb-udstyr bliver mere og mere interessant for indbrudstyvene.

Både når det gælder traditionel sikring og ny elektronisk adgangskontrol af virksomheder, er låsen altafgørende. Grundlæggende skal butikker og erhvervsvirksomheder nemlig være forsvarligt aflåst med mindst én skafor-godkendt lås, hvorefter man kan supplere med flere låse, gitre, alarmer, vagtværn mv.

Thy Låseservice kommer gerne til din virksomhed og giver et uforpligtigende sikkerhedstjek. Kontakt os på tlf. 9791 0744 for at bestille tid eller send os en mail, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forsikringsselskaberne stiller krav til sikring

Skadeforsikringsudvalget i "Forsikring & Pension" har udarbejdet en sikkerhedsklassificering af låse og låsecylindre, kaldet SKAFOR-godkendelse.

Thy Låseservice er certificeret ISO 9001-2008 virksomhed inden for mekanisk sikring og opfylder derfor de nødvendige krav.

Indbrudsstatistikker – erhverv

Antallet af indbrud i butikker og erhvervsvirksomheder er begyndt at stige igen. Samtidig er tyvene blevet bedre til at tømme forretninger og virksomheder for værdier. Låsen er afgørende

Ruko anbefaler højsikkerhedsproduktet Ruko Combi, der er patenteret i skafor's højeste røde sikringsklasse, dvs., at de anses som sikre mod gennembrydning og oplukningsforsøg. Sådan fungerer din lås

Cylinderen i både Combi og Garant systemerne er boresikrede, og låsens seks stifter og sidekode gør den umulig at dirke op.

Thy Låseservice står til rådighed med professionel rådgivning. Kontakt os enten på tlf. 9791 0740 eller send en mail på info@thylåseservice.dk.